Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a P+P Autójavító Kft. fokozott figyelemmel követi a COVID-19 vírus okozta járvánnyal kapcsolatos információkat.

 

Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy vizsgaállomásunk és műhelyünk minden higiéniai feltétel biztosítása és állandó fertőtlenítés mellet jövő hét szerdától (2020.04.01) újra nyitva tart.

 

Időpontot foglalni előzetesen az alábbi elérhetőségeken lehet:

telefonon: +3630/479-7294

email-ben: ppautojavito1993@gmail.com 

Személygépjármű műszaki vizsga

Személygépkocsik műszaki vizsgáztatásának ára br. 24.500 Ft!


Vállaljuk benzin, gáz* és dízel üzemű személy és kisteher gépjárművek** (3,5 t.-ig), motorkerékpárok és utánfutók*** előzetes közlekedésbiztonsági vizsgálatát, műszaki vizsgáztatását.

A vizsgára fogadás előtt a gépjárművet átvizsgáljuk és csak vizsgaképes állapot esetén indítjuk meg az eljárást. Ezáltal elkerülhető a gépjármű alkalmatlanná minősítése. Az átvizsgálás díja: 0.- Ft.+ÁFA****

* Gázüzemű gépjárművek műszaki vizsgájához szükséges okmányokról itt tájékozódhat
** Kisteher gépjárműveket az alábbi mérethatárig tudunk fogadni: Maximális magasság: 3,2 m.

Maximális tengelytáv: 4,2 m.

*** Csak fék nélküli utánfutók vizsgáztatása

**** Abban az esetben, ha a gépjármű az átvizsgálás során alkalmasnak minősül a P+P Autójavító Kft. telephelyén vizsgázik és/vagy az esetleges javításokat mi végezzük. Amennyiben a javítás vagy a műszaki vizsga máshol kerül lebonyolításra az átvizsgálás díja bruttó 12.700 Ft. Ha a gépjárművet máshol javíttatják, de a műszaki vizsgára 3 napon belül visszahozzák 4.000 Ft +Áfa. a vizsgadíjból jóváírásra kerül.Műszaki vizsga árak:


Kisteher gépjármű műszaki vizsga: 26.000 Ft.

Motorkerékpár műszaki vizsga: 13.000 Ft.

Utánfutó műszaki vizsga: 18.000 Ft

4×4 pótdíj: 5.000 Ft.Műszaki vizsgálatok árai az Áfa-t tartalmazzákFontos információk a műszaki vizsgáról:

Amit mi sem tudunk vizsgáztatni: Kizáró okok

A műszaki vizsgára fogadáshoz az alábbi gépjármű-okmányok szükségesek:

 • Forgalmi engedély
 • Kötelező biztosítás

A gépjárművek műszaki vizsgáztatását a gépjármű tulajdonosa, vagy üzemben tartója* kezdeményezheti. Lehetőség van meghatalmazott által történő vizsgáztatásra, az alábbi feltételek betartása mellett:

 • Meghatalmazás kitöltése (letölthető innen)
 • Meghatalmazott személyi azonosságának igazolására alkalmas érvényes okmányok (személyi igazolvány, új típusú jogosítvány, útlevél) bemutatása.
 • Lakcímkártya bemutatása.

Gazdasági társaságok és társadalmi szervezetek tulajdonában lévő gépjárművek vizsgáztatásához a fentiek mellett szükség van az alábbi iratokra is:

 • Gazdasági társaság esetén:
 • Cégkivonat
 • Aláírási címpéldány
 • Meghatalmazás (letölthető innen)

 

 • Társadalmi szervezet esetén:
 • Alapító okirat
 • Aláírási címpéldány
 • Meghatalmazás (letölthető innen)

* Üzemben tartó által kezdeményezett eljárás esetén a gépjármű törzskönyvét is be kell mutatni!

Műszaki vizsga és a környezetvédelmi felülvizsgálat új szabályai

Az időszakos vizsgálat eredményén alapuló intézkedések

 1. § (1)175Az időszakos vizsgálat eredményéről a közlekedési hatóság elektronikus úton a Nyilvántartót értesíti, továbbá a következő időszakos vizsgálat határidejét (műszaki érvényességi idejét) is tartalmazó – az 5/A. mellékletben meghatározott tartalmú – Műszaki vizsgálati bizonyítványt ad ki. Ha a közlekedési hatóság megállapítja, hogy a jármű az időszakos vizsgálat követelményeinek megfelel:
 2. a) a 11. §-ban meghatározottak szerint megállapítja a következő időszakos vizsgálat időpontját,
 3. b) a KR.-ben meghatározottak szerint a következő időszakos vizsgálat időpontját műszaki érvényességi időként a forgalmi engedélybe bejegyzi,
 4. c) a rendszámtáblán korábban rögzített rendszám érvényesítő körcímkét és a környezetvédelmi plakettet eltávolítja,
 5. d) az időszakos vizsgálat elvégzését, a kiadott Műszaki vizsgálati bizonyítványt azonosító adatokat, az időszakos vizsgálatkor rögzített kilométer-számláló állást, továbbá a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki érvényességi időt elektronikus úton közli a Nyilvántartóval.

(1a)176 A jármű átalakítását, alkalmazási engedély alapján történő megváltoztatását, vagy egyéb okból bekövetkezett műszaki adatváltozását követő időszakos vizsgálata esetén Műszaki adatlapot is ki kell adni. A Műszaki adatlapon – az (1) bekezdésben foglaltakon túl – fel kell tüntetni az átalakításra, vagy alkalmazási engedélyre utaló záradékot és a megváltozott műszaki adatokat. A Műszaki adatlap adattartalmáról a Nyilvántartót elektronikus úton is értesíteni kell.

(2)177 Ha a jármű az időszakos vizsgálat követelményeinek nem felel meg, a közlekedési hatóság a forgalmi engedélyt érvényteleníti, a rendszámtábláról az érvényesítő címkét és a környezetvédelmi plakettet eltávolítja és ezt elektronikus úton közli a Nyilvántartóval.

(3)178 Ha a jármű az időszakos vizsgálat követelményeinek megfelel, azonban

 1. a) forgalmi engedéllyel nem rendelkezik, illetőleg
 2. b) a forgalmi engedély adataitól a tényleges adatai eltérnek, vagy
 3. c) a külön jogszabály179szerint vagy egyéb okból a forgalmi engedély cseréje szükséges,

a jármű adatait, valamint a következő időszakos vizsgálat határidejét tartalmazó „Műszaki adatlap”-ot kell kiadni.

(4)180 A 11. §-ban, valamint a (3) bekezdésben meghatározott „Műszaki adatlap” kiadását helyettesítheti a jármű adatainak elektronikus úton történő átadása a Nyilvántartó részére.

A P+P Autójavító Kft.-nél azonban ez nem fordulhat elő, mivel a műszaki vizsga megkezdése előtt a jármű átvizsgálásra kerül, s ezért számoljuk fel az előzetes műszaki átvizsgálás (közlekedésbiztonsági vizsgálat) díját. A hibátlan, vagy a megjavított járművön ezt követően indul el a hatósági tevékenység, azaz a műszaki vizsga a tulajdonos (illetve megbízottja) kérelmére.

Nyitvatartás

Hétfő: 07:30 - 16:00

Kedd: 07:30 - 16:00

Szerda: 07:30 - 16:00

Csütörtök: 07:30 - 16:00

Péntek: 07:30 - 16:00

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőség

Cím: 1181 Budapest, Wlassics Gyula u. 51.

Telefon: 290-0274

Fax: 297-0638

E-mail: ppautojavito1993@gmail.com

© 2016 P+P Autójavító Kft. All Rights Reserved. Designed By Web Design Solution